Aibel Artsfiske konkurranse 2016

Velferdsklubben ved Havfiskegruppa i Aibel Hgsd. Innviterer til ny Arts Fiskefestival Lørdag 30. April i fra Indre kai i Haugesund v/Baardsen.

Havfiskegruppa her ved Aibel Hgsd. bestemte oss for å sette i gang en såkalt arts konkurranse her i Haugesund i 2014. Vi har tatt mål av oss å få til noe lignende Langesund festivalen, der det konkurreres kun med lag og der det veies inn en av hver fiskeslag. Dette ble arrangert her på Haugalandet første gang i 2014 med ca 40 deltagere! (17 påmeldte lag)

Deltagere stiller med egen båt. Hvert lag må være på samme båt, maks 3 deltagere på hvert lag.

Denne festivalen er åpen for alle og det vil bli sent ut innvitasjon til de fleste lag/klubber på Haugalandet. Artsfiske blir stadig mere populært og vi håper dette faller i smak, og at mange benytter sjangsen til en hyggelig dag på sjøen :-) Se mere info i menyen på toppen her!
Kommer med mere info ang. påmelding osv. snart.

Steinar sandvik størst fisk 2015

Steinar sandvik størst fisk 2015

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *